Kerstmiddag Inschrijven kaarten opnieuw - The Three Musketeers
791
page-template-default,page,page-id-791,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Kerstmiddag Inschrijven kaarten opnieuw

(UITVERKOCHT)  kaarten voor Kerstmiddag Three Musketeers 2018 (19+)

 

(UITVERKOCHT) Link Inschrijven kaarten voor Kerstmiddag ‘t Neutje (25+)

 

Maximaal 4 kaarten per bestelling!

Kerstmiddag 2018 maandag 24 december 13:00 tot en met 20:00 uur bij The Three Musketeers en het café ‘t Neutje en verder in de Hengelose binnenstad. Kaarten voor de The Three Musketeers of ‘t Neutje zijn te bestellen via deze site. Kaarten voor Kerstmiddag geeft toegang tot The Three Musketeers of ‘t Neutje.

Er komen aparte ingangen.

Er zijn kaarten aan de deur te koop vanaf 13:00 uur voor alleen de Three Musketeers

Minimale leeftijd ‘T Neutje is 25 jaar, minimale leeftijd voor Three Musketeers is 19 jaar. Prijs per kaart is 15 euro. 

De gereserveerde kaarten zijn af te halen in de tweede week van december, namelijk op woensdag 12 en donderdag 13 december bij de Three Musketeers vanaf 19:00 uur to 22:00 uur

Per inschrijving maximaal 4 kaarten, voer een geldig e-mailadres in, e-mailadres kan maar één keer gebruikt worden. Voer alle velden in, niet correct ingevulde velden worden niet in behandeling genomen.

Om te voorkomen dat de bevestings e-mail als SPAM gekenmerkt zal worden, voer dan melvin@threemusketeers.nl als vertrouwde afzender toe aan je e-mail programma.

Na het invullen van de gegevens krijgt men een bevestiging in beeld en e-mail. Klik boven in het menu of hier

Bij correspondentie over de inschrijvingen, stuur de bevestigings email door naar melvin@threemusketeers.nl, samen met telefoonnummer mocht dit afwijken van het ingevulde nummer.
Verdere informatie omtrent Kerstmiddag komt de komende weken op de website van Three Musketeers en ‘t Neutje en de Facebook pagina’s.