Café 't Neutje - The Three Musketeers
425
page-template-default,page,page-id-425,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Café ’t Neutje

Sinds 2017 weer geopend, supergezellig

CAFÉ ‘T NEUTJE, ALS VANOUDS

Aloude tijden herleven in café ’t Neutje aan de Pastoriestraat in het centrum van Hengelo. Nostalgie. Als vanouds. Het is de oudste kroeg van de stad, gevestigd in het oudste pand van Hengelo (1652).

Met diverse speciaalbieren en een goede wijnkaart. De nieuwe, ronde bar die is opgetrokken uit authentiek Twickelhout, de klassieke zitjes, de sfeervolle inrichting en de fraaie zwartwitfoto’s aan de wanden zorgen voor een open en gezellige sfeer. De muurplaten getuigen van het rijke industriële metaalverleden van Hengelo, met toonaangevende bedrijven als Hazemeijer, Stork, Dikkers en Heemaf. Een biertje of wijntje drinken in die ambiance, omzoomd door straatbeelden van Hengelo rond het jaar 1900, het is een hele speciale ervaring. Muziek is er van alle tijden, een verzoekplaatje is zo gedraaid. De kroeg beschikt ook over een draaitafel en een dj. Bovendien is er een overdekte biertuin. Het buitenterras gaat open zodra het weer dat toelaat.

Cafe t Neutje

CAFÉ ‘T NEUTJE AFHUREN

Café ’t Neutje kan afgehuurd worden voor allerlei activiteiten: bruiloften & partijen, personeelsfeestjes, barbecues, etc. Ook exposities en andere kunstzinnige en culturele uitingen zijn mogelijk.