Over ons - Three Musketeers
140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-140,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Over ons

Actief en vernieuwend

THE THREE MUSKETEERS

Een gezellige, laagdrempelige kroeg aan de Pastoriestraat, in het oudste straatje van de Hengelose binnenstad.

Met diverse soorten bier en wijn, vier tv-schermen voor de sportliefhebbers, een ruim (deels overdekt en verwarmd) terras op het zuidoosten, een trendy en sfeervolle aankleding. Plus een grote dansvloer, waar allerlei activiteiten ontplooid kunnen worden. De Three Musketeers (ook wel ‘3M’ of de ‘3’ genoemd) is een echte kroeg maar ook een danscafé. Met in het weekend dj’s en doordeweeks regelmatig een podium biedend voor live-muziek-talent.

a
a
a

UITSTEKENDE KEUKEN

Trek in iets hartigs bij de borrel? Onze uitstekende keuken bereidt de lekkerste tapas en andere hapjes. Veelgeprezen zijn ook onze overheerlijke 3M-burgers. Voor een zachte prijs serveren we de fijnste gerechten van de kaart.

Ja, misschien is The Three Musketeers wel het meest veelzijdige café van Hengelo. Van alle markten thuis. Actief en vernieuwend.

AFHUREN

3M kan afgehuurd worden voor allerlei activiteiten: bruiloften & partijen, personeelsfeestjes, barbecues, etc.  Ook exposities en andere kunstzinnige en culturele uitingen zijn mogelijk. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

a
a